Usluge

Naše digitalne usluge sastoje se od priprema tvrtki za uvođenje internet prodaje, izrade web trgovine, izrade web stranice, marketinga za web trgovine i programiranje mobilnih aplikacija.

Izrada web stranice

Web stranica je vaša online poslovnica, preko koje internet posjetitelji dolaze do Vas i upoznaju se s osnovnom ponudom Vašeg poslovanja. Ona je prvi kontakt s Vašim potencijalnim klijentima, zbog čega je bitno da na pravi način prezentira Vašu misiju poslovanja.

Izrada web trgovine

Web trgovina je sjajno mjesto za prodaju vaših proizvoda. Prije svega, treba naglasiti da je online prodaja u stalnom porastu. Sve više ljudi diljem svijeta kupovinu obavlja online, a taj će se postotak u budućnosti samo povećavati.

Online oglašavanje

Oglašavanje je vrlo važno za poslovne subjekte koji plasiraju svoje proizvode ili usluge, prenose informacije, stvaraju pozitivan stav i potiču konzumaciju tih proizvoda ili usluga.

Web i mobilne aplikacije

Naš tim iskusnih konzultanata i programera će pažljivom analizom Vašeg poslovanja te Vaših potreba projektirati i programirati prilagođene aplikacije – custom made – u cilju povećanja efikasnosti Vašeg poslovanja ili isporukom rješenja za Vaš zahtjev.

Izbornik