null

Portfolio

Pogledajte izdvojeni portfolio naših radova i uvjerite se u kvalitetu usluge koje pružamo svojim klijentima na dnevnoj bazi.

Mužek Kaminko

Godina projekta: 2019.

Tvrtka MUŽEK KAMINKO d.o.o. nalazi se u 100% privatnom vlasništvu. Tvrtka je nastala na temeljima obiteljskog obrta “KAMINKO”, koji se može pohvaliti iskustvom od preko 40 godina u izradi kamina, kaljevih peći, vrtnih roštilja I prodaji popratnog materijala.

TT wellness

Godina projekta: 2019.

Tvrtka je nastala 1992. godine i prvih godina bavila se opremanjem fitness centara. S godinama šire djelatnost na prodaju solarija, sauna, masažnih kada i garderobnih ormarića. A krajem devedesetih godina inženjerski duh osnivača tvrtke pokreće proizvodnju finskih sauna, drvenih odmorišta te stolova za masažu.

Steelnium

Godina projekta: 2019.

Steelnium je tijekom tih 10 godina razvio zavidnu reputaciju za proizvodnju visoko kvalitetnih modularnih kuća. Prilagođene modularne zgrade izgrađene su sa 100% strukturnim čeličnim okvirima koji omogućuju dizajnerima i arhitektima da grade zgrade različitih oblika.

Poliklinika Homolak

Godina projekta: 2019.

Poliklinika se u dermatološkom segmentu rada bavi sa pregledima i liječenjem kožnih bolesti, spolno prenosivih bolesti, te obavljanja kirurških i drugih zahvata na koži (u smislu odstranjivanja madeža, te ostalih benignih i malignih lezija).

Vatrostalac

Godina projekta: 2019.

Tvrtka Vatrostalac bavi se proizvodnjom vatrostalnih praškastih materijala. Osim toga u dugoročnoj kooperaciji s nekoliko poznatih vanjskih tvrtki dobavlja razne oblikovane vatrostalne materijale kao što su šamotne i visokoaluminatne opeke, poritne izolacijske opeke, kordjartne vatrostalne opeke.

ND usluge

Godina projekta: 2019.

ND Usluge d.o.o. djeluje od 1993. godine kao registrirana tvrtka za proizvodnju proizvoda od žice, za usluge prerade metalne žice, trgovinu i druge prateće djelatnosti. Kroz proteklo vrijeme uspješnog rada i poslovanja usavršili su proizvodnju te danas raspolažu s dovoljno znanja i iskustva ne samo za proizvodnju ograda već i za izvođenje najsloženijih i najzahtjevnijih ogradnih sustava prilagođenih željama i potrebama naručitelja.

EKOmobilis

Godina projekta: 2019.

Ekomobilis je tvrtka koja posebnu pažnju unutar svog djelovanja posvećuje savjetovanju o energetskoj učinkovitosti u sektoru prijevoza s treninzima ekovožnje jest EKOmobilis.

Izbornik